Reparation af stofsæder og himmel

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

reparation af brandmærker i stof

Hos God Bilpleje har vi flere års erfaring med reparation af bilsæder, samt reparation af himmel i bil. Man vil gerne sætte sig ind i en fejlfri bil, men huller i stof kan forekomme og kan være meget irriterende at se på.

 Med en reparation af bilsæder eller reparation af himmel i bil, er noget af det, vi tilbyder at reparere bl.a. brandmærker i måtter, brandhuller i sæder, slidt rat og huller i dørbeklædning. Hos os får du hele pakken af bilpleje til din bil. Ring til os i dag og bestil en tid på 91931063.

Book tid allerede i dag!

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

Hul i bilsæde

Vi foretager reparation af bilsæder og reparation af himmel i bil. Vi har den rigtige ekspertise og erfaring til at sikre dig det bedste resultat. Man kan være så uheldig, at der kommer hul i et bilsæde fra en cigaretglød eller fra en spids genstand. Men fortvivl ikke! Langt de fleste gange kan det svare sig at få foretaget en reparation af bilsæder eller reparation a himmel i bil, da man kan spare penge ift., hvis man skulle ompolstre. Send os et billede af skaden på mail@godbilpleje.dk og lad os give dig en vurdering.

Priser fra 1.250 kr.

Scroll to Top