Reparation af stofsæder og himmel

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

reparation af brandmærker i stof

Hos God Bilpleje har vi flere års erfaring med reparation af bilsæder, samt reparation af himmel i bil. Man vil gerne sætte sig ind i en fejlfri bil, men huller i stof kan forekomme og kan være meget irriterende at se på.

 Med en reparation af bilsæder eller reparation af himmel i bil, er noget af det, vi tilbyder at reparere bl.a. brandmærker i måtter, brandhuller i sæder, slidt rat og huller i dørbeklædning. Hos os får du hele pakken af bilpleje til din bil. Ring til os i dag og bestil en tid på 91931063.

Book tid allerede i dag!

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

Hul i bilsæde

Vi foretager reparation af bilsæder og reparation af himmel i bil. Vi har den rigtige ekspertise og erfaring til at sikre dig det bedste resultat. Man kan være så uheldig, at der kommer hul i et bilsæde fra en cigaretglød eller fra en spids genstand. Men fortvivl ikke! Langt de fleste gange kan det svare sig at få foretaget en reparation af bilsæder eller reparation a himmel i bil, da man kan spare penge ift., hvis man skulle ompolstre. Send os et billede af skaden på mail@godbilpleje.dk og lad os give dig en vurdering.

Priser fra 1.250 kr.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.