Bilvask i hånden / håndvask & indvendig rengøring af bil

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

indvendig & udvendig håndvask

Ind- og udvendig håndvask. Hos God Bilpleje går vi op i dig og din bil. Derfor har vi sammensat en økonomisk venlig klargøring som holder din bil vedlige med regulær besøg. Vores håndvask til din bil sikre at vi kommer godt omkring og får vasket hele din bil ren, inkl. pudsning af dine fælge, dækpleje,  aftørring af dine falser og pudsning af dine ruder. Den indvendige del sørger vi får at dine døre, og overflader bliver tørret af og gjort rene samt en god støvsugning af hele bilen. Der bliver også pudset ruder indvendigt.

Der er mulighed for at sidde i vores venteværelse mens vi ordner din bil og der er altid noget varmt at drikke, mens i slapper af i sofaen.  Vi kigger både på din bil sammen når du aflevere, og når du får den udleveret igen så vi er sikre på at du ankommer og forlader fuldt ud tilfreds. Ønsker du en ren og flot bil i Århus så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Book tid allerede i dag!

Indvendig og udvendig rengøring

Hvad indgår i pakken

Ønsker de en lånebil kan dette tilkøbes for bare 200 kr. mens vi tager hånd om din bil. 

indvendig & udvendig rengøring af bil

ny ind ud
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 750 kr. - 900 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

vask af bilen

Det helt grundlæggende ved bilpleje er selvfølgelig bilvask, da det har enorm indflydelse på førstehåndsindtrykket. Hos God Bilpleje vasker vi ikke bare med maskinvask. Vi bruger højtryksrenser og gennemgår bilen grundigt for urenheder, der måtte sidde godt fast. Derudover får du håndvask af bil med beskyttende Nano shampoo. 

rens af kabine

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft og sæbe. Vi støvsuger derefter hele bilen. Klimaanlægget bliver blæast. Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendigt og udvendigt.

Scroll to Top