Polering af bil

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Polering af bil i Aarhus

Er din bil blevet mat i farven? Så er du havnet det rette sted! Hos God Bilpleje tilbyder vi nemlig professionel polering af bil i Århus. Med flere års erfaring inden for polering af biler kan vi trygt sige, at vi ved, hvordan man gør, og derfor kan vi altid tilbyde et professionelt stykke arbejde. Din bils lak er konstant udsat for urenheder i form af insekter, fugleklatter og alt skidtet fra vejen.

Da de fleste ikke vasker bil hver dag, påvirker alle disse urenheder bilens lak. Ved at polere lakken på bilen fjerner man skidt og snavs, hvorved man hjælper med at vedligeholde og genopbygge lakken, samt forlænge dens levetid. Udover dette får man samtidig en lækker skinnende bil med høj glans.

Ved klargøring af bil kommer vi vist ikke udenom udvendig bilpolering. Der er ikke noget federe end at komme kørende i en bil, som skinner fra lang afstand.

Hos God Bilpleje har vi flere års erfarering med bilpleje og bilpolering. Det betyder, at vi ved lige præcis, hvordan vi skal få din bil til at blusse op igen, så den står super flot i lakken. Vi starter altid vores bilpolering med at give bilen en god håndvask, derefter renser vi lakken med en claybar, som fjerner alle de små metal partikler, der bliver kaldt for flyverust. Det kommer fra bremser og andet metal fra luften af.

Derefter fjerner vi alle de små sorte prikker, kaldet tjære, som kommer fra nyasfalteret veje. Når lakken er renset for alt snavs, kører vi bilen ind og affedter alt det resterende, som kunne været misset i vasken. Derefter vurderer vi, om det er en let polering af bil, som den skal, eller om der er brug for en dybdegående bilpolering. Når dette er gjort, får bilen den polering, som der skal til. Bilen bliver derefter tørret grundigt af for poleringsmiddel og voks. Den bliver derefter blæst over for at fjerne alt poleringsstøv, som kan gemme sig i kanter og kroge. Til slut i polering af bil får den pudset alle ruder og falser. Kunden bliver ringet op, når bilen er klar til afhentning. 

Polering

Dette indgår i pakken

Lakforsegling eller keramisk coating anbefales efter en polering og kan tilkøbes.
Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

polering af bil i århus

Let polering

taycan
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 1.725 kr. - 3.625 kr.

Mellem polering

IMG_9214
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 2.225 kr. - 4.125 kr.

dybde polering

IMG_0418
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.225 kr. - 5.125 kr.

Book tid allerede i dag!

Bilpolering med kvalitet

Ved en bil polering bruger vi altid de bedste produkter, metoder og maskiner for at opnå det optimale resultat. Vi udfører bilpolering af alle køretøjer og maskiner. Skal du have en polering af din bil i Århus, så er  God Bilpleje i Århus et godt sted at starte Her tager vi os altid kærligt af din bil, som var det vores egen.

Ring eller skriv gerne til os for et uforpligtende tilbud på polering af din bil. Vi skræddersyer altid pakkerne efter dine behov.

TYVSTART PÅ BLACK FRIDAY TILBUD HOS GOD BILPLEJE

Spar 30% på din næste keramisk coating nu og få forseglet dine ruder GRATIS

Beskyt din bil mod vinterens frost og strabadser med Keramisk Coating fra God Bilpleje. Bliv ringet op i dag, tilbuddet varer kun i en begrænset periode.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.