Polering af bil

Lak korrektion i Århus

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Polering af bil i Aarhus

Til sidst er det poleringen som skal udføres. Her bliver hjulene dækket af med vores specielt designede dæk-covers så vi ikke udsætter dine bremser og fælge for noget støv og skidt i processen. Bilen bliver poleret på alle overflader undtagen plastik. Det gælder derfor både lygter, lak, emblemer, lister og lign. Når bilen er færdigpoleret bliver den tørret af og renset en sidste gang. Den er herefter klar igen til de danske landeveje.

Under klargøringen af din bil sørger vi selvfølgelig for at du er kørende i mellemtiden med en af vores lånebiler som naturligvis er med i prisen

Ønsker du klargøring af din bil i Århus, så tøv ikke med at kontakte os allerede idag. 

Hos God Bilpleje har vi flere års erfarering med bilpleje og bilpolering. Det betyder, at vi ved lige præcis, hvordan vi skal få din bil til at blusse op igen, så den står super flot i lakken.

Vi starter altid vores bilpolering med at give bilen en god håndvask, derefter renser vi lakken med en claybar, som fjerner alle de små metal partikler, der bliver kaldt for flyverust. Det kommer fra bremser og andet metal fra luften af.

Derefter fjerner vi alle de små sorte prikker, kaldet tjære, som kommer fra nyasfalteret veje. Når lakken er renset for alt snavs, kører vi bilen ind og affedter alt det resterende, som kunne været misset i vasken. Derefter vurderer vi, om det er en let polering af bil, som den skal, eller om der er brug for en dybdegående bilpolering. Når dette er gjort, får bilen den polering, som der skal til. Bilen bliver derefter tørret grundigt af for poleringsmiddel og voks. Den bliver derefter blæst over for at fjerne alt poleringsstøv, som kan gemme sig i kanter og kroge. Til slut i polering af bil får den pudset alle ruder og falser. Kunden bliver ringet op, når bilen er klar til afhentning. 

Polering af bil

hvad indgår i pakken

Vi anbefaler Lakforsegling eller keramisk coating anbefales efter en polering for at bevar glansen  og kan tilkøbes.

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant. 

polering af bil

taycan
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Book tid allerede i dag!

Bilpolering med kvalitet

Ved en bil polering bruger vi altid de bedste produkter, metoder og maskiner for at opnå det optimale resultat. Vi udfører bilpolering af alle køretøjer og maskiner. Skal du have en polering af din bil i Århus, så er  God Bilpleje i Århus et godt sted at starte Her tager vi os altid kærligt af din bil, som var det vores egen.

Ring eller skriv gerne til os for et uforpligtende tilbud på polering af din bil. Vi skræddersyer altid pakkerne efter dine behov.

Scroll to Top