Dækskift

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

hjulskift

Er det blevet tid til et dækskift? Eller lever dækmønstret ikke op til det danske lovkrav? Hos God Bilpleje rengøre vi ikke bare biler, men hjælper også gerne med professionelt dækskift og dækservice. 

Vi ved, at du har din bil kær og derunder dine fælge. Og vi ved, hvor vigtig for trafiksikkerheden, hjul og dæk er. Med flere års erfaring kan du trygt overlade dit dækskift til os, både når det kommer til sommer- og vinterdæk. Udover dækskift tilbyder vi også en række dækservices, som du kan læse om herunder.

Dækservice

Hos God Bilpleje tilbyder vi en række andre services i forbindelse med dækskift. Vi tilbyder følgende services:

  • Fælgrens
  • Reparation af fælge
  • Vask af sommer og vinterdæk

Du får altså en fuld dækservice i pakken, hvor vi udover at foretage et dækskift kontrollerer dine fælge for skader, vi kan reparere. Samtidig vasker vi selvfølgelig hjulene/fælgene, så du er helt køreklar. Alt dette til en god pris! Kontakt os og hør nærmere for pris.

Book tid allerede i dag!

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

Vinterdæk hvornår?

Vinterdæk er helt essentielt i et land som Danmark. Når vejene bliver mere våde og kolde, er det ved at være tid til et dækskift til vinterdæk. Vinterdæk er lavet til koldere vejr med deres dybere dækmønster, og egner sig bedre til kørsel i vintervejret i forhold til bremselængde osv. Oktober er gerne den måned, man for lavet dækskift til vinterdæk. 

Sommerdæk hvornår?

Ligesom med vinterdæk er det en god ide at få et dækskift til sommerdæk for at få de dæk, der kører bedst i det givne vejr i forhold til bremselænge osv. Sommerdæk er egnet til det varmere vejr, og derfor skal dækskift helst ske, når vejret bliver over de 5 grader. April måned er som regel måneden, man laver dækskift til sommerdæk.

Scroll to Top