PPF STENSLAGS FOLIE

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

PPF Stenslagsfolie

PPF er de seneste år blevet bedre og farven visner ikke. Dette er PPF Paint Protection Film kaldet på dansk lak beskyttelsesfilm kan bruges på alt med en overflade. Vi ser det på vores telefonerne til dagligt, så kan det også hjælpe på bilen. Beskyttelses foliet kan sættes på forskellige steder på bilen, for at beskytte den mod stenslag og dybe ridser. Det ses ofte monteret på bagdørene eller den bagerste del af karosen da det er udsat på de fleste biler. Filmen er også god ved bag kofangerens læsekant ind til bagagerummet. Her ses ofte dybe ridser på grund af barnevogne, værktøjer og bagage man flytter rundt med. 

Filmen kan også monteres i falsene ved indstigning hvis man ikke allerede har fabriksmonteret lister monteret. Dette kan bla. Hjælpe hvis man går med laksko, højhælet eller har børn med i bilen. Kontakt os for mere information ang. produktet og hvad vi kan tilbyde/skræddersy til din bil og efter dit kørselsmønster. Vi kan også tilbyde andre dele som vi kan håndskære eller få skåret med maskine til de dele der ønskes at blive beskyttet. Stenslags foliet er ikke det samme som vi plejer at se som bliver gullig og misfarvet med tiden. Dette er specielt Premium folie som holder i mange år uden at skifte udseende så er den også selvhelende. 

Hvor & hvornår skal jeg have paint protection film på bilen

Vores anbefaling er at man kun får monteret PPF på de mest udsatte steder da det kan blive en dyre omgang at få pakket en hel bil ind og det måske ikke kan betale sig i længden. I de fleste tilfælde kan man få lakeret de forskellige dele til samme pris som det koster at få lagt PPF. Det er derfor ikke nødvendigt at pakke bilen helt ind medmindre bilen farve er meget speciel. Det kan være fordi at lakken kan være svær at ramme ved autolakering. Der hvor vi oftere ser fuld indpakning af biler med PPF er ved de dyrere biler som har nogle meget specielle farver. 

Vores anbefaling til PPF er der for at man får lagt PPF på læsekant, falser og ved den bagerste del af karrosen hvis hjulene stikker ud eller hvis man eksempelvis har nogle steder hvor man ofte støder på eller er meget udsat for stenslag og ridser. Vi står altid klar til uforpligtende sparing og vejlede dig til den bedste løsning til din bil og pengepung. derfor anbefaler vi altid at man ved montering af folie også skal tænke på at det skal af igen indenfor nogle år da det kan forårsager skader på lakken ved afmontering for sent. 

ppf på rockerpanels model 3

   PPF på bagerste del af dørene   

Fra 3.000 kr.
ppf i døre false

   PPF på alle dørfalser    

Fra: 1.200 kr.
ppf på læsekant

PPF af læsekant på bagkofanger

Fra 800 kr.
ppf på lygter

           PPF på forlygter                

Fra 1.500 kr.
ppf på spejl

PPF på sidespejle 

Fra: 1.500 kr.
ppf på hjelm

PPF på motorhjelm

Fra 4.500 kr.
ppf på forkofanger

PPF på forkofanger 

Fra: 4.500 kr.
ppf af skærme

PPF på forskærme

Fra 5.000 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Book tid allerede i dag!

Scroll to Top