Erhvervsaftaler

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

fast erhvervsaftale

Hos God Bilpleje tilbyder vi to forskellige pakker til erhverv. Den ene pakke er en salgsklargøring til forhandler, og den anden er målrettet erhvervsbiler, som oftere har brug for vedligeholdelse. Vores erhvervsaftaler tilbyder vi til attraktive priser.

Forhandler klargøring

Vi tilbyder at afhente biler inden for 24 timer og tilbagelevere dem inden for 3 dage.

For hurtigere leveringstid kan vi tilbyde bemanding på jeres virksomhed.

Ved små opgaver kan vi tilbyde timeløn.

Vedligeholdelses klargøring

Vi tilbyder faste lave priser.

Vi plejer og klargøre alle slags køretøjer. Giv os et kald for mere info.

Vi sammensætter i fællesskab en pakke efter bilens behov og kørselsmønster.

Har du yderligere spørgsmål om vores services og priser til erhverv, kan du sende en forespørgsel, hvorefter du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.

Book tid allerede i dag!

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

Erhvervsaftaler

Vi tilbyder bemanding på arbejdspladsen
Vi tilbyder, afhentning og levering af bil indenfor 3 dage
Vi tilbyder erhvervsaftaler til attraktive priser

Er du selvstændig vognmand eller har du erhvervs biler som skal skinne når de møder op hos kunderne. så har du selv eller en overordernede  en varevogn eller lastbiler på vejene som du ønsker at vedligeholde? Hos os kan vi gøre underværker med brug af vores forskellige pakkeløsninger som vi gør en stor indsats i for at passe så godt til den enkelte bruger som muligt. Når vi taler om behandlinger af varevogne og lastbiler så er ingen ting for stort. Vi er med vores praktiske hal og udstyr godt indstillet til at tage flere af sådanne slags opgaver ind. Vi har flere års erfaring med rengøring og coating af både større varevogne, lastbiler og endda busser. I Processen bliver lastbilen først skummet ind og renset på fælge, og smurt ind i produkter som fjerner insekter og lign. Så bliver hele bilen skyllet ned så den er klar til en håndvask med vores egne microfiber hansker. Når bilen er vasket færdig bliver den skyllet ned og tørret af hvorefter den er klar til at komme ned i vores hal ved siden af hvor vi kan tage et grundigt kig på lakken. Her kigger vi efter bl.a. Tjære og flyverust. Når alle de små ting er blevet fjernet kan vi påbegynde vores poleringsproces som sørger for at lakkens naturlige glans og dybde kommer frem igen. Vi polere naturligvis med det formål om at fjerne alle ridser og ujævnheder på lakken. Når bilen er blevet poleret kan vi begynde at rense hele bilens lak og evt. Overflader ned, så den er modtagelig over for den keramiske coating. Når det omhandler lastbiler, så anbefales der en keramisk topcoating da det giver en hydrofobisk overflade som gør lakken, og evt ruder hvis man ønsker det, selvrensende. Det gør vedligeholdelsen af diverse vogne væsentligt lettere at vedligeholde og holdbarheden er helt op til 2 år. Den keramiske coating som vi varmt anbefaler har en modstandygtig effekt således at stenslag og ridser ikke opstår. Bevares, alt efter størrelsen på stenen. Denne coating har en holdbarhed på op til 5 år. Og det er der garanti på hvis man genbehandler topcoatingen årligt. Vi kan naturligvis også gøre en masse andre ting som omfatter bilen og dens beskyttelse. Vi gør specielt meget i plastik, tekstiler og læder coating. Dette er selvfølgelig super velegnet til dig eller dine kollegaer som køre lange ture i lastbilerne som ønsker at vedligeholde både interiør samt sæder og evt. dele i bilen.

Scroll to Top