Gtechniq Coating - Certificerede Gtechniq Center

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Coating af bil med Gtechniq serien

Gtechniq Crystal Serum Light (CSL), eller Gtechniq Crystal Serum Ultra 10H (CSU). Dette er de to coatinger vi har i spil, når vi taler om keramisk coating fra Gtechniq. De er designet med en særlig overfladisk hårdhed, som bliver dannet på din lak. Selve coatingen er transparent og derfor usynlig for det blotte øje. CSL har en hårdhed på 9H, hvilket betyder, at den er tre gange stærkere end en metallak. CSL er ligesom så mange andre coatinger opbygget i et heksagonalt mønster i deres 3D-teknologi, som giver en særlig kemisk forbindelse til lakken og sig selv. Den er derfor i stand til at holde i op til fem år og modstå stenslag og ridser i mellemtiden. Ud over at være fysisk beskyttende mod stenslag og ridser, er coatingen også kemisk beskyttende. Den er faktisk så stærk, at den kan modstå pH-værdier fra 2 – 12. Det svarer til enormt stærke baser og syrer. Det gør den derfor også afvisende over for udefrakommende kalk, fugleklatter, nedfald og lignende. Selve den keramiske coating CSL giver – når den bliver lagt – en stor forskel i lakkens dybde. Det er en dybde i lakkens farve som man ikke kan tvinge frem ved blot at polere, og denne dybde vil forblive så længe du har en keramisk coating. Begge de to coatinger, CSL og CSU er anerkendt i hele verdenen og bliver brugt til et hav af forskellige opgaver. Den keramiske coating er nemlig så smart udviklet, at den også kan coates på kromdele, lygter, lak, piano black og emblemer.

Crystal Serum Ultra 10H er i en anden boldgade. Her er der tale om et resultat i verdensklasse, der virkelig sætter sig fast i lakken og ikke kan fjernes ved blot polering eller lignende.

 Her er man gået efter at udvikle noget, der kan modstå alt, og det må man sige, at de har ramt plet med. Denne keramiske coating er med sin hårdhed på 10H modstandsdygtig over for langt de fleste stenslag og kan ikke blive påvirket af overfladiske ridser, da den med sin garanterede holdbarhed på ni år simpelthen ikke kan pilles af med håndkraft. Det er også derfor, at arbejdsprocessen bliver noget mere nøjagtig, da én forkert bevægelse i værste fald vil resultere i en omlakering af delen. CSU er – lige så vel som CSL – også modstandsdygtig over for mere end bare det fysiske. Den kan også holde til de stærke baser og syrer fra en pH-værdi 2-12. Denne keramiske coating er så hård, – selv når den påføres – at den er begrænset til udvalgte køretøjer, da coatingen er så solid, at den kan fremprovokere ridser under påføring. Når det er sagt, så er der rig mulighed for at forlænge begge disse coatingers levetid. Faktisk kan du forlænge dem så meget, at Gtechniq og vi kan stille livstidsgaranti, hvis du årligt genbehandler en keramisk topcoating EXO, som man kan få lagt samtidig med coatingen, for at få en super hydrofobisk effekt oven på den ellers beskyttede lak. Denne effekt er så effektiv, at bilen bliver selvrensende under kraftig vind eller regnvejr. Den keramiske topcoating, EXO har en holdbarhed på op til to år. Derudover er den mulig at genbehandle, således at den keramiske coating underneden opnår en garanteret holdbarhed så længe man genbehandler topcoatingen årligt. Vi tilbyder også en keramisk topcoating C2 fra Gtechniq, som har en holdbarhed på op til et halvt år.

Book tid allerede i dag!

Gtechniq COATING pakker & priser

Polering & keramisk coating CSL (5 år)

gtechniq_crystal_serum_light_1_normal
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 4.200 kr.

Polering & keramisk coating 10h ultra (9 år)

Crystal-Serum-Ultra-full-set2
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 6.600 kr.

Gtechniq coating

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Polering & Gtechniq coating

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

TILKØB TIL COATING

ziggi

Topcoating af
lak  

Fra: 600 kr.
ruder

Coating af ruder G1
(1 år)

Fra: 500 kr.
fælge

Coating af fælge Gtechniq C5

Fra: 800 kr.
coating af udvendig plastik

Coating udvendig plastik dele Gtechniq T1

Fra 800 kr.
coating af fælge

Coating af fælge med afm. Gtechniq C5

Fra 1.500 kr.
udstønind

Coating af kaliber og rørhaller Gtechniq C5

Fra 600 kr.
coating af indvendig plastik bil

Coating af indvendige plastik dele Gtechniq C6

Fra: 800 kr.
coating af læder

Coating af lædersæder Gtechniq L1

Fra 1.000 kr.
coating af stofsæder

Tekstilbeskytelse Gtechniq I1

Fra 1.000 kr.
imprægnering af kaleche

Imprænering af kaleche Gtechniq C1 (2 år)

Fra: 1.000 kr.
Scroll to Top