Komplet klargøring

Klargøring af bil i Århus

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Komplet klargøring indvendig & udvendig med polering

Komplet klargøring indeholder en grundig rengøring af din bil både indvendigt samt udvendigt med en polering for at sætte prikken over i’et. En grundig rengøring sørger for at vi kommer helt i bund med din kabine for at alt skidt og snavs i både gulv og sæder bliver renset rene som nye. Vi benytter os af en tornadogun til gulvet og en microfiberklud til sæderne. Vi plejer dit plastik både indvendigt og udvendigt så det står så nyt som muligt igen. Alle hjørner og kroge bliver blæst og rengjort. Alle skærme, ruder, spejle og blanke overflader bliver pudset om med omhyggelighed for det spejlblanke resultat i dit interiør. Der bliver støvsuget grundigt i bund til sidst. Efterfulgt pudser vi alle dine ruder op både ind- og udvendigt. Døre og falser bliver tørret af og rengjort ordentligt således de står flot og fedtfrit, med undtagelse for hængslerne som selvfølgelig skal forblive smurte medmindre dette også ønskes rengjort. 

Den udvendige del bliver renset ned så vi får fjernet alt tjære og flyverust fra lakkens overflade. Der bliver renset på alle overflader udvendigt på bilen. Så bliver fælgende pudset og renset hvorefter dækkende bliver smurt ind i dækpleje så de står flot og mørke.

Til sidst er det poleringen som skal udføres. Her bliver hjulene dækket af med vores specielt designede dæk-covers så vi ikke udsætter dine bremser og fælge for noget støv og skidt i processen. Bilen bliver poleret på alle overflader undtagen plastik. Det gælder derfor både lygter, lak, emblemer, lister og lign. Når bilen er færdigpoleret bliver den tørret af og renset en sidste gang. Den er herefter klar igen til de danske landeveje.

Under klargøringen af din bil sørger vi selvfølgelig for at du er kørende i mellemtiden med en af vores lånebiler som naturligvis er med i prisen

Ønsker du klargøring af din bil i Århus, så tøv ikke med at kontakte os allerede idag. 

Book tid allerede i dag!

Komplet klargøring

Hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Den pakke er til dig som ønsker at vedligeholde din bil årligt indvendig og udvendig grundigt med polering.  

Komplet klargøring indvendig & udvendig med polering

xx
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 2.700 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

vask af bilen og polering

Det helt grundlæggende ved bilpleje er selvfølgelig bilvask, da det har enorm indflydelse på førstehåndsindtrykket. Hos God Bilpleje vasker vi ikke bare med maskinvask. Vi bruger højtryksrenser og gennemgår bilen grundigt for urenheder, der måtte sidde godt fast. Derudover får du håndvask af bil med beskyttende Nano shampoo. Vi bruger altid mindst muligt vand og altid miljøvenlig autoshampoo og rengøringsmidler. derefter renser vi lakken med clay og poler hele bilen op med maskine.

Indvendig rengøring af bil

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft og sæbe, så alt det som sidder godt fast, kan komme af. Vi støvsuger derefter hele bilen grundigt. Klimaanlægget bliver renset og med trykluftpistol rengør vi alle kroge. Sæder bliver tornadovasket med sæbevand og våd støvsuger. Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendigt og udvendigt.

Bruger du din bil i forbindelse med dit arbejde, hvad enten det er som kørende sælger eller håndværker, ved vi, hvor vigtigt det er at have en ren bil. Dette gælder både, når det kommer til ens ansigt udadtil, men også når det gælder ens eget velvære. Derfor er en grundig indvendig rengøring af bil altid en god ide. Kontakt os på 91931063 og lad os tage kærlig hånd om din bil.

 

Scroll to Top