Tesla Keramisk Coating

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

COATING AF TESLA​

Velkommen til God Bilpleje og tillykke med din nye Tesla. Hos os har vi
sammensat en række pakker, som vi gennem årene har udnævnt til at være bedste til dig og dit budget. Både i vores øjne, men ligeledes også i vores kunders. Vi tilbyder  flere slags coating som vi igennem årene har eksperimenteret med. vi har øje for detaljerne, Vores sammensatte pakke til din Tesla er altid udbudt af den bedste keramiske coating. Det er en keramisk coating, der gør lakkens overflade massiv og giver den en styrke på 9H. Det betyder, at den er tre gange så modstandsdygtig som en almindelig metallak. Og med den teknologiske udvikling gør den sig modstandsdygtig over for udefrakommende nedfald, fugleklatter, kalk og lignende i hvis omfang. Du har derfor mulighed for at få din Teslas lak til at blive massiv med en transparant keramisk coating, som er umulig at se med det blotte øje. Denne coating holder op til fem år og sørger for, at udefrakommende ridser og stenslag ikke kan forekomme i samme omfang. Den keramiske coating kan stilles med garanti, hvis man genbehandler bilen årlig. 

Den keramiske coating er ligeså kemisk modstandsdygtig og er derfor i stand til at modstå stærke syrer og baser.  Når man vælger en keramisk coating, giver det også mening for dig, som befinder sig i byen og aldrig kører på motorvej og bliver drillet af stenslag, fordi den nye dybde, renlighed og vedligeholdelse, man har på lakken, gør, at bilen står pænere og er lettere at vedligeholde. Der kommer en dybde i din laks farve, som man ikke kan fremme ved blot en polering.

Vi har nu siden 2019 haft virkelig stor omgang med Teslaer.
Det betyder også, at vi nu har lavet flere tusinde af dem, og vi kan roligt sige, at vi ved, hvad vi laver, og vi er nu klar til at tilbyde dig de bedste sammensætninger, for at beskytte netop din Tesla på bedst mulig vis. Din bil er altid i gode hænder og opbevaret korrekt under hele behandling

Når vi får en Tesla ind, er processen følgende: Vi tager bilen op i
vores eget vaskerum og får bilen skummet ind med vores egen sæbeblanding. Vi får ligeledes fælgene renset ned med fælgerens og får udsatte steder smurt
ind i insektfjerner. Når bilen så er blevet skyllet ned herefter, kan vi gå mere grundigt til værks med vores mikrofiber-handsker, som vi vasker hele bilen med. Til sidst bliver den tørret af, og vi kan nu få den anbragt i vores coating-lokale, hvor vi skruer op for bissen. Nu kan vi tage et grundigt kig på lakken og få fjernet selv de mindste stumper af tjære og flyverust, inden vi påbegynder poleringsprocessen. Når vi polerer på bilen, går vi op i, hvilken polering, der er behov for. der er tager højde for at dybde polering indekludere inden behandling af coating påbegyndes for optimal glans. Når der er tale om poleringsarbejde, er det vigtigt at vide, hvad man går ind til. Derfor tjekker vi altid op med en y-måler for at sikre os, at lakkens
tykkelse er optimal over det hele. Når alt er godkendt, beslutter vi os for, hvor dybt vi skal polere, for at bilens eventuelle ridser forsvinder, og vi kan fremhæve lakkens naturlige glans bedst muligt. Efter poleringsprocessen er overstået, skal hele bilen blæses ren og renses ned 100 procent, således at lakken senere er modtagelig over for den keramiske coating.

Vi anbefaler en coating som passer bedst til din bil. Det er en keramisk coating, der holder i min. fem år og har en super pålidelig holdbarhed samt hårdhed, så stenslag og ridser ikke kan forekomme i samme omfang. i pakken som vi anbefaler til din Tesla behandler vi også dine ruder, inklusiv glastaget med coating som holder i op til et år. det gøre din ruder afvisende ved høj hastighed og du slipper for frost på dem om vinteren. Det betyder, at man kan få hele bilen til at blive hydrofobisk, så bilen næsten bliver selvrensende under regnvejr eller ved en let rengøring. 

Når vi behandler Teslaer, har vi også en række muligheder i forhold til yderligere beskyttelse på lakken og dets udsatte steder. Vi kan nemlig belægge både falser, paneler, ruder, læssekant bagi, lygter og skærme med PPF-folie i både gennemsigtigt og mat sort. Pakken inkludere PPF premium film som er selvhelene på den bagerste del af panelerne eller bagdørene alt afhængig af om det er 3´er eller Y´er. Der kan dog tilkøbes coatinger af yderligere, for en bedre beskyttelse. det kan være coating af fælge, plastik på model Y eller PPF andre steder 

vores anbefaling

Beskyttelse af tesla model 3

tesla3 folie

hvad indgår i pakken

PRIS 6.950 kr. SPAR 20% NU 5.560 kr.

Beskyttelse af tesla Model y

tesla y folie

hvad indgår i pakken

PRIS 7.575 kr. SPAR 20% NU 6.060 kr.

ppf i døre false

      PPF på alle dørfalser                                                     

Fra: 1.200 kr.
ppf på læsekant

PPF af læsekant på bagkofanger

Fra 800 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Book tid allerede i dag!

TILKØB TIL COATING

coating af fælge

Coating af fælge på yder siden 

Fra: 800 kr.
coating af fælge

Coating af fælge med afm. 

Fra 1.200 kr.
coating af plastik

Coating af udvendig plastik dele

Fra 1.000 kr.
coating af læder

Coating af lædersæder og rat

Fra 1.000 kr.
coating af indvendig plastik bil

Coating af indvendige plastik dele 

Fra: 800 kr.

Montering af ppf stenslagsfolie

ppf på bagerste del tesla model 3

PPF af bagerste del af bagdøre eller rockerpanels

Fra: 1.500 kr.
ppf på rockerpanels model 3

   PPF på rockerpanels             

Fra 3.000 kr.
ppf på læsekant

PPF af læsekant på bagkofanger

Fra 800 kr.
ppf på lygter

           PPF på forlygter                

Fra 1.500 kr.
ppf på spejl

PPF på sidespejle 

Fra: 1.500 kr.
ppf på hjelm

PPF på motorhjelm

Fra 4.500 kr.
ppf på forkofanger

PPF på forkofanger 

Fra: 4.500 kr.
ppf af skærme

PPF på forskærme

Fra 5.000 kr.

Angelwax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gtechniq

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nanao Ceramic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tesla pakke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top