Tesla Keramisk Coating

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

COATING AF TESLA

Velkommen til God Bilpleje og tillykke med din nye Tesla. Hos os har vi
sammensat en række pakker, som vi gennem årene har udnævnt til at være bedste til dig og dit budget. Både i vores øjne, men ligeledes også i vores kunders. Vi tilbyder  flere slags coating som vi igennem årene har eksperimenteret med. vi har øje for detaljerne, Vores sammensatte pakke til din Tesla er udbudt af G-techniq´s 9H keramiske coating: Crystal Serum Light (CSL). Det er en keramisk coating, der gør lakkens overflade massiv og giver den en styrke på 9H. Det betyder, at den er tre gange så modstandsdygtig som en almindelig metallak. Og med den teknologiske udvikling gør den sig modstandsdygtig over for udefrakommende nedfald, fugleklatter, kalk og lignende i hvis omfang. Du har derfor mulighed for at få din Teslas lak til at blive massiv med en transparant keramisk coating, som er umulig at se med det blotte øje. Denne coating holder op til fem år og sørger for, at udefrakommende ridser og stenslag ikke kan forekomme i samme omfang. 

Den keramiske coating kan stilles med garanti, hvis man tilvælger en keramisk
topcoating (EXO) oven på sin keramiske coating (CSL). Denne topcoating
skal genbehandles årligt  for en garanteret holdbarhed. Den keramiske
coating er ligeså kemisk modstandsdygtig og er derfor i stand til at modstå stærke syrer og baser.  Når man vælger en keramisk coating, giver det også mening for dig, som befinder sig i byen og aldrig kører på motorvej og bliver drillet af stenslag, fordi den nye dybde, renlighed og vedligeholdelse, man har på lakken, gør, at bilen står pænere og er lettere at vedligeholde. Der kommer en dybde i din laks farve, som man ikke kan fremme ved blot en polering.

Vi har nu siden 2019 haft virkelig stor omgang med Teslaer.
Det betyder også, at vi nu har lavet flere tusinde af dem, og vi kan roligt sige, at vi ved, hvad vi laver, og vi er nu klar til at tilbyde dig de bedste sammensætninger, for at beskytte netop din Tesla på bedst mulig vis.

Når vi får en Tesla ind, er processen følgende: Vi tager bilen op i
vores eget vaskerum og får bilen skummet ind med vores egen sæbeblanding. Vi får ligeledes fælgene renset ned med fælgerens og får udsatte steder smurt
ind i insektfjerner. Når bilen så er blevet skyllet ned herefter, kan vi gå mere grundigt til værks med vores mikrofiber-handsker, som vi vasker hele bilen med. Til sidst bliver den tørret af, og vi kan nu få den anbragt i vores coating-lokale, hvor vi skruer op for bissen. Nu kan vi tage et grundigt kig på lakken og få fjernet selv de mindste stumper af tjære og flyverust, inden vi påbegynder poleringsprocessen. Når vi polerer på bilen, går vi op i, hvilken polering, der er behov for. Når der er tale om poleringsarbejde, er det vigtigt at vide, hvad man går ind til. Derfor tjekker vi altid op med en y-måler for at sikre os, at lakkens
tykkelse er optimal over det hele. Når alt er godkendt, beslutter vi os for, hvor dybt vi skal polere, for at bilens eventuelle ridser forsvinder, og vi kan fremhæve lakkens naturlige glans bedst muligt. Efter poleringsprocessen er overstået, skal hele bilen blæses ren og renses ned 100 procent, således at lakken senere er modtagelig over for den keramiske coating.

Vi anbefaler en coating fra G-techniq-serien, som hedder 9H. Det er en keramisk coating, der holder op til fem år og har en super pålidelig holdbarhed samt hårdhed, så stenslag og ridser ikke kan forekomme i
samme omfang. Det er en pakke, hvor man kan få lagt en topcoating
ovenpå, både på den keramiske coating, 9H, men også på ruderne, inklusive glastaget. Det betyder, at man kan få hele bilen til at blive hydrofobisk, så bilen bliver selvrensende under regnvejr eller ved en let rengøring.

Når vi behandler Teslaer, har vi også en række muligheder i forhold til yderligere beskyttelse på lakken og dets udsatte steder. Vi kan nemlig belægge både falser, paneler, ruder, læssekant bagi, lygter og skærme med PPF-folie i både gennemsigtigt og mat sort. Alle Teslaer vil blive behandlet på både plastik, eventuelt krom, piano black, lygter, emblemer og reflekser. Der kan dog tilkøbes coatinger af yderligere, for en bedre beskyttelse.

vores anbefaling

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden. 

Varighed: 1-2 dage.

Denne pakke kan anbefales til alle Tesla Modeler og er vores mest solgte pakke til nye Tesla ejer der ønsker at passe på bilen. Derudover kan der selvfølgelig tilvælges PPF på læssekanten, falser og andre steder hvis dette ønskes. coating skal genbehandles indenfor to år. 

Beskyttelse af tesla

2tesla
IMG_5272
Mellem bil
tesla x
Stor bil

Normal pris 9450 kr. Spar 20% nu 7560 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Book tid allerede i dag!

TILKØB TIL COATING

fælge

Coating af fælge
Gtechniq C5

Fra: 800 kr.
IMG_9064

Coating af fælge med afm. Gtechniq C5

Fra 1.200 kr.
IND

Coating af indvendige plastik dele Gtechniq C6

Fra: 800 kr.
læder sæder

Coating af lædersæder Gtechniq L1

Fra 1.000 kr.
plastik ud

Coating udvendig plastik dele Gtechniq T1

Fra 800 kr.

Angelwax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gtechniq

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nanao Ceramic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tesla pakke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.