Klargøring af leasing bil

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Klargøring af leasing bil til aflevering

Flere oplever en kedelig ekstra regning, efter de har afleveret deres leasing bil. Leasing bilen skal returneres i rengjort stand, både indvendigt og udvendigt. Hos God Bilpleje tilbyder vi gratis gennemgang af din bil for kosmetiske fejl. Har du ikke erfaring med aflevering af leasing bil, er du altid velkommen til at komme forbi Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj. Hvad enten det er en leaset bil eller en varevogn.

Aflevering af nøgle efter klargøring af leasing bil

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Sådan gør vi

Gratis gennemgang af bilen for kosmetiske fejl

Vi rådgiver dig og giver dig en samlet pris

Vi sørger for, at din bil bliver klargjort i forhold til aftalen

OBS: God Bilpleje vurderer bilen, ift. hvilken stand bilen generelt skal være i ved aflevering. God Bilpleje står ikke til ansvar for fejl og mangler ift. tilbagelevering af leasing bil, da leasing selskaber kan stille forskellige krav om dette. Vi anbefaler derfor at hente en guide fra dit leasing selskab for nøjagtige regler. Få mere hjælp hos FDM >>.

Undgå ekstra regning ved aflevering af din leasing bil

En gennemgang, som FDM har lavet viste, at ud af 118 biler så kostede i gennemsnit 4.288 kroner at aflevere en bil med skader. Nogen af de skader indebærer også kosmetiske skader, som God Bilpleje kan være behjælpelige med. Man må gerne selv udbedre skader og andet kosmetisk på bilen inden tilbagelevering. Derfor vil det være en god ide at få synet sin bil både hos mekanikeren og hos God Bilpleje for kosmetiske fejl inden afleveringen. Derefter kan vi give et godt tilbud ift. til de udbedringer din leasing bil måtte have.

Priser fra 1.250 kr.

Scroll to Top