Sæderens

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Rens af bilsæder

Noget af det vi sjældent gør, er at rense vores bilsæder. I en travl hverdag med job, familie og venner kan det være svært at få tid til det ekstra touch, som virkelig får bilen til at se ren og indbydende ud – nemlig sæderens bil . Vi kan nævne en hel række af pletter og mærker, som en sæderens kan kan klare – fx kaffe, indtørret chokolade, juice, cola, ketchup, og vi kunne blive ved.

Heldigvis er vi her for dig og tilbyder selvfølgelig sæderens bil i topkvalitet i Aarhus. Hos os kan du booke alt lige fra rengøring af ét bilsæde til en komplet klargøring, hvor sæderens op til 5 sæder er inkluderet.

Book tid allerede i dag!

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

Rengøring af bilsæder - hvordan gør vi?

Når vi laver en sæderens, så er det første, vi gør, at støvsuge alle sæder og tjekke efter, om der skulle være huller i stoffet eller læderet, som vi skal være særlig opmærksomme på. Skulle der være huller i stoffet, tilbyder vi selvfølgelig også at reparere det.  Som det næste trin i sæderens bil behandler vi sæderne med et miljøvenligt rengøringsmiddel, som er tilpasset til de materialer, som sæderne er lavet af. Vi børster derefter overfladen med en blød børste og børster pletter væk med pletfjerner, hvorefter vi tørre af med en blød klud. Vi sprayer sæderne igen med rengøringsmiddel, hvorefter vi til sidst kører vådstøvsugeren over, som spuler og suger vandet fra sæderne. Og så har du fået en komplet og professionel sæderens.

Priser fra 200 kr.

Sæderens af God Bilpleje i Århus
Scroll to Top