Angelwax Coating - Certificerede Angelwax Detailer

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

coating af bil med aNGELWAX

Vi tilbyder keramisk coating af bil med Angel Wax Serien: Enigma Solaris, -Genesis og Nebula. De tre produkter har en garanteret holdbarhed på op til 3, 5 og 5 år. Vi har en certificeret af uddannelse i at benytte produkterne og kan derfor stå 100% inde for det detaljeret stykke arbejde, man får ud af coatingen. Disse tre specialudviklede keramiske coatinger er så grundigt designet i deres overfladiske hårdhed at alt man skal gøre for at garantien holder er at kigge en gang årligt for at få fjernet overfladisk tjærerspor og flyverust på bilens coating og så er den klar til et år mere.

Enigma Solaris er designet til at holde i 3 år med garanteret holdbarhed. Man skal blot “servicere” bilens coating en gang om året for at holde den keramiske coating ved lige. Det gør man ved at fjerne tjære og flyverust. Det er en simpel men nøjagtig proces. Det gør det billigt for kunden at opretholde og det gør det simpelt for specialisterne.

Enigma Genesis er designet til at holde i 5 år med garanteret holdbarhed. På samme måde som med Solaris så skal man blot servicere den årligt ved at fjerne tjære og flyverust på den keramiske coatings overflade.

Nebula er en coating for sig selv da den indeholder verdens glatteste materiale og gør den helt unik da

Udseendemæssigt får du en helt ny dybde i lakkens farve som gør bilen uimodståelig at kigge på. Som at se på et spejl.  Praktisk talt bliver din lak så godt beskyttet mod stenslag og ridser som man kan. Nebula er ligesom de andre to opbygget af et ét-atomigt karbon lag. Det betyder kort sagt at det er transparent, elektrisk ledende, varmeledende og 200 gange stærkere end stål. Derfor bliver den betragtet som værende verdens bedste coating i kemiens øjne. For at få en forståelse af hvor grundigt og hvor meget der ligger i forarbejdet kan du læse her om vores forberedelse fra vi modtager din bil til at vi har behandlet den komplet. Når vi har udvekslet nøgler og du er kommet godt videre i en af vores lånebiler

 så tager vi din bil op i vores eget indrettede vaskerum hvor vi kan begynde at skumme bilen ind, rense fælge og udrydde eventuelle insekter fra udsatte steder. Så begynder vi efter nedskyldningen at vaske bilen med vores micro fiber hansker. Når bilen bliver skyllet ned sidste gang og efterfølgende tørret af så er bilen klar tik at komme ned i vores coating lokale hvor vi skruer op for charmen. Nu kan vi tage et nærmere kig på lakken. Her opdager man mindre sorte og orange prikker som er tjærer og flyverust. Dette er en ekstrem vigtig del af processen, da det har betydning for hvordan coatingen vil binde sig til lakken senere i forløbet. Når ellers lakken er renset 100 % ned kan vi tage et grundigt kig efter evt, overfladiske og dybere ridser i lakken som vi skal til at polere væk. Poleringen er super vigtig at få udført med nøjagtighed så man ikke bliver udsat for forskelligheder i lakkens farve, udseende og tykkelse. Når hele bilen inkl. Lygter, kromdele og lign. Er blevet poleret så begynder vi igen at rense hele lakken ned for at få lakken til at være 100% modtagelig over for den keramiske coating. Der bliver tørret af og desinficeret over alt på bilen og så kan den keramiske coating begynde. Når man arbejder med en coating fra Angelwax så skal det udføres med ekstrem nøjagtighed da intet er tilfældigt ift. Hvordan det endelige resultat vil se ud. Vi, som certificerede er altid to ad gangen under en coating da der skal være assistance til rådighed hvis dette skulle blive nødvendigt. Når coatingen er lakt. For eksempel, Nebula. Så skal bilen have lov til at tørre i 24 timer uden forstyrrelser eller berøringer. Hvorefter den er klar til at komme ud på de danske veje igen med en optimal beskyttelse over sig.

Angelwax er udviklet af forskere ved deres hovedkontor i Skotland. Det er som tidligere beskrevet det stærkeste materiale som man hidtil har set med en gennemsigtig overflade i sådan et tyndt lag. Derfor er den så massiv at vedligeholdelse af produktet blot kræver en grundig rens af overfladen for at coatingen står som ny igen.

Book tid allerede i dag!

aNGELWAX COATING pakker & priser

POLERING & GENESIS (3 år)

ts
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.325 kr. - 7.525 kr.

POLERING & SOLARIS (5 år)

rang
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.825 kr. - 8.525 kr.

POLERING & NEBULA (5 år)

20220218_164208
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 4.825 kr. - 11.125 kr.

Angelwax coating

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Polering & Angelwax Coating

TILKØB TIL COATING

ruder

 Exodus Ceramic Glas Coating

Fra: 1.00kr.
fælge

Enigma Legacy wheel coating

Fra: 1.200 kr.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.