Angelwax Coating - Certificerede Angelwax Detailer

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Coating af bil med Angelwax

Vi tilbyder keramisk coating af bil med Angelwax-Serien: Enigma Solaris, -Genesis og Nebula. De tre produkter har en garanteret holdbarhed på op til 3,5 og 5 år. Vi har en certificeret uddannelse i at benytte produkterne og kan derfor stå 100 procent inde for det detaljerede stykke arbejde, man får ud af coatingen. Disse tre specialudviklede keramiske coatinger er så grundigt designet i deres overfladiske hårdhed, at alt man skal gøre for, at garantien holder, er at kigge forbi én gang årligt for at få fjernet overfladiske tjærespor og flyverust på bilens coating. Så er den klar til et år mere.

Enigma Solaris er designet til at holde i tre år med garanteret holdbarhed. Man skal blot “servicere” bilens coating en gang om året for at holde den keramiske coating ved lige. Det gør man ved at fjerne tjære og flyverust. Det er en simpel, men nøjagtig proces. Det gør det billigt for kunden at opretholde og det gør det simpelt for specialisterne.

Enigma Genesis er designet til at holde i fem år med garanteret holdbarhed. På samme måde som med Solaris, skal man blot servicere den årligt ved at fjerne tjære og flyverust på den keramiske coatings overflade.

Nebula er en coating for sig selv, da den indeholder verdens glatteste materiale, hvilket gør den helt unik.

Udseendemæssigt får du en helt ny dybde i lakkens farve, som gør bilen uimodståelig at kigge på. Som at se på et spejl. Praktisk talt bliver din lak så godt beskyttet mod stenslag og ridser, som man kan. Nebula er ligesom de andre to opbygget af et ét-atomart karbonlag. Det betyder kort sagt, at det er transparent, elektrisk ledende, varmeledende og 200 gange stærkere end stål. Derfor bliver den betragtet som værende verdens bedste coating i kemiens øjne. For at få en forståelse af, hvor grundigt og hvor meget, der ligger i forarbejdet, kan du her læse om vores forberedelse, fra vi modtager din bil, til vi har behandlet den komplet.

Når vi har udvekslet nøgler, og du er kommet godt videre i en af vores lånebiler, tager vi din bil op i vores eget indrettede vaskerum, hvor vi kan begynde at skumme bilen ind, rense fælge og udrydde eventuelle insekter fra udsatte steder. Så begynder vi efter nedskylningen at vaske bilen med vores mikrofiber-handsker. Når bilen bliver skyllet ned sidste gang og efterfølgende tørret af, er bilen klar til at komme ned i vores coating-lokale, hvor vi skruer op for charmen. Nu kan vi tage et nærmere kig på lakken. Her opdager man mindre sorte og orange prikker som er tjære og flyverust. Dette er en ekstremt vigtig del af processen, da det har betydning for, hvordan coatingen vil binde sig til lakken senere i forløbet. Når ellers lakken er renset 100 procent ned, kan vi tage et grundigt kig efter eventuelle overfladiske og dybere ridser i lakken, som vi skal til at polere væk. Poleringen er supervigtig at få udført med nøjagtighed, så man ikke bliver udsat for forskelligheder i lakkens farve, udseende og tykkelse. Når hele bilen – inklusive lygter, kromdele og lignende – er blevet poleret, begynder vi igen at rense hele lakken ned, for at få lakken til at være 100 procent modtagelig over for den keramiske coating. Der bliver tørret af og desinficeret over alt på bilen, og så kan den keramiske coating begynde. Når man arbejder med en coating fra Angelwax, skal det udføres med ekstrem nøjagtighed, da intet er tilfældigt i forhold til, hvordan det endelige resultat vil se ud. Vi, som certificerede, er altid to ad gangen under en coating, da der skal være assistance til rådighed, hvis dette skulle blive nødvendigt. Når coatingen er lagt, for eksempel Nebula, skal bilen have lov til at tørre i 24 timer uden forstyrrelser eller berøringer. Herefter er den klar til at komme ud på de danske veje igen med en optimal beskyttelse over sig.

Angelwax er udviklet af forskere ved deres hovedkontor i Skotland. Det er, som tidligere beskrevet, det stærkeste materiale man hidtil har set med en gennemsigtig overflade i sådan et tyndt lag. Derfor er den så massiv, at vedligeholdelse af produktet blot kræver en grundig rens af overfladen, for at coatingen står som ny igen.

Book tid allerede i dag!

aNGELWAX COATING pakker & priser

POLERING & GENESIS (3 år)

ts
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.325 kr. - 7.525 kr.

POLERING & SOLARIS (5 år)

coating af bil i århus
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.825 kr. - 8.525 kr.

POLERING & NEBULA (5 år)

20220218_164208
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 4.825 kr. - 11.125 kr.

Angelwax coating

Hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Polering & Angelwax Coating

TILKØB TIL COATING

ruder

 Exodus Ceramic Glas Coating

Fra: 1.00kr.
fælge

Enigma Legacy wheel coating

Fra: 1.200 kr.
Scroll to Top