Grundig indvendig & udvendig rengøring

Rengøring af bil Århus

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Grundig indvendig & udvendig rengøring

Ved en klargøring kommer vi vist ikke udenom en indvendig rengøring af bil. Mange forbinder en indvendig rengøring af bil med støvsugning, en klud og nogle pudsede ruder. Men så enkelt ser vi det ikke hos God Bilpleje. For ved en grundig indvendig rengøring af bil kommer vi helt ind i alle kroge og hjørner og tornadoblæser hele bunden, og til det bruger vi specielle maskiner. 

Det er netop den indvendige bilpleje, der kræver ekstra tid, da der er forskellige materialer og overflader, der skal rengøres. Brug din tid på det du allerhelst vil og lad os stå for en professionel indvendig rengøring af bil. Hos os kan vi garantere, at du får en grundig kabinerens.  

Bor du i Århus og omegn, har du ikke langt til God Bilpleje! Derudover stiller vi en gratis lånebil til rådighed, mens vi tager os af din. 

Ren bil?

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 3-8 timer

Tillæg kan forekomme, hvis der er tale om særlig slem tilstand, eller hvis der har været dyr i bilen. Dette bliver selvfølgelig meddelt inden, at vi påregner noget.                                                           

Grundig Indvendig & udvendig rengøring

Indvendig i mercedes fra føredør
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

Book tid allerede i dag!

vask af bilen

Det helt grundlæggende ved bilpleje er selvfølgelig bilvask, da det har enorm indflydelse på førstehåndsindtrykket. Hos God Bilpleje vasker vi ikke bare med maskinvask. Vi bruger højtryksrenser og gennemgår bilen grundigt for urenheder, der måtte sidde godt fast. Derudover får du håndvask af bil med beskyttende Nano shampoo. Vi bruger altid mindst muligt vand og altid miljøvenlig autoshampoo og rengøringsmidler.

Indvendig rengøring af bil

Vi starter med at rydde bilen for tomme kaffekrus og andet affald, så vi kan komme til. Måtter tages ud og rengøres med trykluft og sæbe, så alt det som sidder godt fast, kan komme af. Vi støvsuger derefter hele bilen grundigt. Klimaanlægget bliver renset og med trykluftpistol rengør vi alle kroge. Sæder bliver tornadovasket med sæbevand. i nogle tilfælde skal de vaskes med en tæpperenser og våd støvsuger for at komme helt ned i skummen og suge op.(Tillæg for dette pr. sæde) Til sidst pudser vi alle ruder, både indvendigt og udvendigt.

Bruger du din bil i forbindelse med dit arbejde, hvad enten det er som kørende sælger eller håndværker, ved vi, hvor vigtigt det er at have en ren bil. Dette gælder både, når det kommer til ens ansigt udadtil, men også når det gælder ens eget velvære. Derfor er en grundig indvendig rengøring af bil altid en god ide. Kontakt os på 91931063 og lad os tage kærlig hånd om din bil.

Scroll to Top