Coating af AutoCamper

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Keramisk coating af autocamper

Glædeligt at se dig herinde. Er du fastligger, almindelig campist eller er du bare glad for din campingvogn eller autocamper? Så se lige med her en gang. Vi er specialister i lak og pleje af alle former for køretøjer. Vi kan derfor nu give dig en hjælpende hånd, så du uden tvivl har den flotteste vogn på pladsen, næste gang du er ude at campere. Vi gør specielt i keramisk coating, og det kan behandles på din camper for at optimere renligheden og beskytte udseendet på vognen. Vi har sammensat nogle pakkeløsninger, som – ud fra vores erfaring – er rigtig godt givet ud til dig, som ønsker at passe på din camper. Først skal du vide, at keramisk coating beskytter lakken på hængeren eller køretøjet. Det har en holdbarhed på op til ni år, og det bliver udført på blot to dage. Der er selvfølgelig en lånebil til rådighed i mellemtiden.

Det første vi gør, når vi får en autocamper eller en campingvogn ind, er at få den skummet ind med vores egen sæbeblanding, hvorefter vi renser følge og sprayer den med insektfjerner. Når hele køretøjet eller hængeren er skummet ind, kan vi begynde at skylle det hele ned, så vi kan håndvaske det hele én gang til med vores mikrofiber-handsker. 

Når hele bilen er blevet vasket, skyller vi den ned og tørrer den af, så den er klar til at komme ned i vores hal, hvor vi kan påbegynde den langt mere grundige rensning af lakken. Her går vi specielt op i at fjerne tjære og flyverust. Når vi arbejder med overflader som glasfiber, er det en speciel tilgang, der skal tages højde for. Man kan stadig polere på det som med en normal lakoverflade. Når bilen er renset fri for tjære og flyverust i hånden, påbegynder vi poleringsprocessen.

Det er forskelligt i forhold til alderen og eventuelt farven på vognen, hvorvidt der skal foretages en dybere polering for at fjerne eventuelle ridser fra overfladen. Dette tager vi selvfølgelig højde for, og vi kan vurdere dette sammen med dig nede på vores adresse. Når vi bliver færdige med poleringsarbejdet, skal vi til at rense hele lakken ned med desinfektionsmiddel, så overfladerne bliver modtagelige over for den keramiske coating, som er sidste skridt i processen. Den keramiske coating er som sagt designet til at holde i op til fem år og gør overfladen modstandsdygtig over for stenslag og ridser.

Når vi påtager os denne slags opgaver, er det en selvfølge for os, at dine lister, kromdele, lygter og reflekser også bliver behandlet med denne coating. Hvis det er noget, der lyder interessant, så giv os et kald eller kig ned forbi. Al rådgivning og vejledning er gratis, og vi gør det med glæde.

Book tid allerede i dag!

autocamper coating

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden.

Varighed: 1-2 dage.

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Ring eller skriv for nøjagtig pris på opgaven.

polering & keramisk coating autocamper

gtechniq_crystal_serum_light_1_normal
camper
Lille camper
autocamper stor1
Stor camper

Priser fra 7.225 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

TILKØB TIL COATING

lak båd

Topcoating af
lak  

forude camper

Coating af ruder udvendig 

fælge

Coating af fælge 

køkken1

Coating af køkken

læder båd

Coating af lædersæder og stof 

camper toilet

Coating af bad og toilet

Angelwax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gtechniq

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nanao Ceramic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tesla pakke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top