Coating af AutoCamper

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Keramisk coating af autocamper

Glædeligt at se dig her inde. Er du fastligger, alm. Campist eller er du bare glad for din campingvogn eller autocamper? Så se lige med her en gang. Vi er specialister i lak og pleje af alle former for køretøjer. Vi kan derfor nu give dig en hjælpende hånd så du uden tvivl har den flotteste vogn på matriklen, næste gang du er ude at campere. Vi gør specielt i keramisk coating og det kan behandles på din camper for at optimere renligheden og beskytte udseendet på vognen.  Vi har sammensat nogle pakkeløsninger som ud fra vores erfaring er rigtig godt givet ud til dig som ønsker at passe på din camper. Først skal du vide at keramisk coating beskytter lakken på hængeren eller køretøjet. Det har en holdbarhed på op til 5 år og det er bliver udført på blot 2 dage, og der er selvfølgelig lånebil med i mellemtiden.

Det første vi gør når vi får en autocamper eller en campingvogn ind er at få den skummet ind med vores egen blandet sæbe samt renser følge og sprayer den ind med insektfjerner. Når hele køretøjet eller hængeren er skummet ind kan vi begynde at skylle det hele ned så vi kan håndvaske det hele en gang til med vores micro fiberhansker. 

Når hele bilen er blevet vasket skylder vi ned og tørre af så den er klar til at komme ned i vores hal hvor vi kan påbegynde den langt mere grundige rensning af lakken. Her går vi op i specielt tjærer og flyverust. Når vi arbejder med overflader som glasfiber så er det en speciel tilgang som der skal tages højde for. Man kan stadig polere på det som med en normal lakoverfalde. Når bilen er renset ren i hånden fra diverse tjære og flyverust så påbegynder vi poleringsprocessen.

Det er forskelligt fra alderen og evt. Farven på vognen hvorvidt der skal foretages en dybere polering for at fjerne evt. Ridser fra overfladerne. Dette tager vi selvfølgelig højde for og kan vurdere sammen med dig nede på vores adresse. Når vi bliver færdige med poleringsarbejdet, skal vi til at rense hele lakken ned med desinfektionsmiddel så overfladerne bliver modtagelige over for den keramiske coating som er sidste skridt i processen. Den keramiske coating er som sagt designet til at holde i op til fem år og gør overfladen modstandsdygtig overfor stenslag og ridser.

Når vi foretager os denne slags opgaver så er det en selvfølge for os at dine lister, kromdele, lygter og reflekser også bliver behandlet med denne coating. Hvis det er noget der lyder interessant så giv et kald eller kig ned forbi. Alt rådgivning og vejledning er gratis og vi gør det med glæde.

Book tid allerede i dag!

autocamper coating

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Ring eller skriv for nøjagtig pris på opgaven. 

polering & keramisk coating autocamper

gtechniq_crystal_serum_light_1_normal
camper
Lille camper
autocamper stor1
Stor camper

Priser fra 7.225 kr.

TILKØB TIL COATING

lak båd

Topcoating af
lak  

forude camper

Coating af ruder udvendig 

fælge

Coating af fælge 

køkken1

Coating af køkken

læder båd

Coating af lædersæder og stof 

camper toilet

Coating af bad og toilet

Angelwax

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gtechniq

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nanao Ceramic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tesla pakke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.