Om God bilpleje

Vi er professionelt klargøringsfirma i hjertet af Århus som tilbyder bilpleje til alle slags køretøjer. Vi tager hånd om alle kosmetiske opgaver. Vi kan hjælpe dig med alt fra rengøring indvendigt, til keramisk behandling, PPF-foliering, solfilm og andet detaljeret arbejde. Vi har været et certificeret coatingcenter siden 2017® og går op i at opgaven er udført med kvalitet så du er 100 % tilfreds.

God Bilpleje blev stiftet tilbage i starten af 2017, og har lige siden været familieejet. VI har sidenhen udvidet med yderligere vaskehal samt bilhus. Dette betyder også at der er kommet flere folk til med tiden, og at vi kan tilbyde alt til bilen under et tag. Vi rådgiver altid gratis og hjælper dig og din bil med den pakke som passer bedst til dit behov og budget. Fuldstændig med de samme forudsætninger som den dag vi åbnede dørene for første gang, som var det vores egne biler.

2017 – En opstart der foregik i et enkelt lille lokale med en lift og en stor passion for detaljeret arbejde og nørderi. Vi startede som udgangspunkt med biler fra Lindholm biler, ISS, Kongsvang rengøring og andre nærliggende erhverve samt grundig rengøring, polering og keramisk coating.

2019 – God Bilpleje blev kendt på bla. Keramisk coating som blev anerkendt af folket og det betød vores bemanding bestående af mand og kone ikke længe kunne følge med efterspørgslen. To nye ansatte kom derfor til og blev hurtigt sendt på kursus så vores behandlinger kunne blive udført efter forskrifterne.

2021 – En enorm udvikling finder sted da vi har fået en større kundegruppe. Vi overtager Tectyl Åbyhøj og laver det om til en vaskehal samt rengøringslokale så bilerne kan holdes adskilt fra de biler som skal poleres og keramisk behandles. Hos os går vi op i et fast kundeflow. Samtidig omdannes vi til God Bilpleje ApS, på samme lokation.

2022 – I starten af 2022 har vi overtaget Lindholm bilers gamle lokale og vi har etableret et bilhus, hvor vi også tilbyder hjælp med bilkøb -salg og har dermed et showroom hvor vores kunder kan afhente bilen indendørs når behandling er færdig. Dette betyder at vi gennemgår bilen sammen inden aflevering så både du og vi er tilfredse med opgavens resultatet.

2023 – Starter med at vi ikke sælger personbiler længere pga. travlhed i bilplejen. Showroomet bliver derfor lavet om til en garage til opbevaring af vores kunders biler inden aflevering. Vi kan nu aflevere bilen indendørs så resultatet kan ses og vi kan gennemgå bilen sammen med tag over hovedet. Derfor har vi nu plads til at have op til 15 biler inde af gangen. Vi har nu i mange år udført alt lige fra vask, rengøring, vandslibning, polering, lakforsegling, coating, reparation af mindre skader, stenslags reparation, sæde reparation, montering og afmontering af folie, paint protection film, kromdelete, solfilm, forsikringsager og en masse andet. 

2024 – Vi glæder os til at se jer alle sammen og servicere jer med professionel bilpleje. Vi har nu befundet os på samme adresse i Århus og med samme passioneret ejer i syv år. Vi kan nu stolt prale med at have mere end ti års erfarering med professionel bilpleje. Shan har siden tidernes morgen udført opgaver for de fleste bilforhandler i Århus og omegn. Lige fra Ejner Hessel, Bayern Auto Group, Uggerhøj og en masse andre igennem årene. 

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

God Bilpleje

Bilens overflade bliver hver dag bombarderet med insekter, salt og skidt fra vejenes overflade. Det går hårdt ud over bilens lak, og ved længere tids påvirkning uden pleje går det også ud over farven og selve karosseriet. Derfor anbefaler vi at beskytte bilen med en keramisk coating.

Det indvendige skal også vedligeholdes, da man kører i bilen hver dag. Køreturen i en beskidt bil kan blive ubehagelig, og det kan endda være sundhedsskadeligt med bakterier og kemikalier gemt i støvet, som kan give en ildelugtende luft.

Bilen har også brug for bilpleje og ligesom med alt andet, bliver biler også slidt og snavset med tiden.
Solen har en skarp effekt på lakken og interiøret. Den gør bla. at bilens lak falmer, og at det indvendig mister farven.

Hvorfor vælge os?

 • Vi skræddersyr en pakke efter dit kørselsmønster og budget.
 • Vi bruger altid de bedste produkter, som er tilpasset din bil.
 • Vi ligger i et stort bilhus, hvilket betyder, at du kan få lavet alt under et tag.
 • Vi udleverer et imponerede resultat.
 • Vi sørger for, at din bil får den bedste pakke til den rigtige pris.
 • Vi har onlinebooking så du selv kan beregne en pris. 
 • Vi står altid klar til at besvare dine opkald.
 • Vi guider dig til den bedste løsning gratis.
 • Vi har venteværelse i huset med varme og kolde drikke.
 • Vi stiller en gratis lånebil til rådighed ved køb over 1.000 kr.
 • Vi er certificeret indenfor flere Coating brands.
 • Vi ligger centralt i nærheden af Århus midtby.

Samarbejdspartnere

Scroll to Top