Nyvogns Coating

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Coating af ny bil

Har du lige købt en sprit ny bil og ønsker at beskytte den? Hos God Bilpleje kan vi hjælpe med at beskytte jeres bil. Med en nyvognscoating kan vi keramisk coate hele din bil fra top til tå. Om det er en el-, hybrid eller brændstofs dreven bil, så har vi en løsning til dig. Uanset om det er en bil du skal have et års tid eller langt længere tid så har vi en perfekt skræddersyet løsning til dig. Med vores store udvalg af geniale keramiske coatinger kan vi beskytte din bil mod stenslag, ridser, fugleklatter, UV-stråler og andre ubehagelig ting. Vores keramiske coatinger er både selvhelende, mulige at genbehandle og med en hydrofobisk effekt. Det betyder at vi kan stille dig imod alle mulige behov.

Vores keramiske coatinger har holdbarheder fra to år og op til livstid.

Når du modtager din nye bil forventer man selvfølgelig at bilen er fejlfri og står 100%. Dette er desværre ikke altid tilfældet da din nye bil allerede har været ude på en lang rejse inden modtagelse. Her under er der transport og klargøring. Dette betyder også at med forhandlerens almindelige “klargøring”  ikke er med et grundigt nok blik. Der skal stadig tages højde for overfladiske ridser, hologrammer, limrester eller andet. Dette sikre vi os selvfølgelig mod inden vi påbegynder noget keramisk coating da det er en selvfølge at vi polere bilen op inden.

Keramisk coating til en sprit ny bil er den bedste måde at sikre sig bilens værdi bliver vedligeholdt samt den bedste fornøjelse af køretøjet under din eller jeres besiddelse. Vores keramiske coatinger kan stille dig godt beskyttet i helt op til livstid. Når det er sagt så har vi selvfølgelig en række muligheder til dig, hvad enten du ønsker at beholde bilen i et år eller ti år. Når vi arbejder med keramisk coating er det heller ikke tilfældigt hvilken bil du kommer ind med. Vi har bl.a. Æren af at udbyde Angel Wax Serien som er i tæt samarbejde med Volvo´s nye Polestar serie. Derfor vil dette selvfølgelig være oplagt at gøre.

Keramisk coating er til dig der ønsker at vedligeholde din bil på bedst mulig vis og ønsker samtidig at spare til på at vaske og rengøre din bil. De keramiske coatinger fra G-techniq, og Nano Ceramic Protect serierne har mulighed for at få lagt en keramisk topcoating over sig for at give bilen en hydrofobisk og selvrensende effekt. Dette betyder selvfølgelig at bilen slet ikke skal gøres noget ved i væsentligt længere tid ad gangen da den simpelthen bliver gjort ren under kraftig vind eller regnvejr. Den keramiske topcoating fra de to producenter gør de muligt for dig at genbehandle lagene for at forlænge levetiden på den keramiske coating underenden. Derfor er det også helt op til dig under processen hvor længe du ønsker at beholde din beskyttende keramiske coating på din bil.

Vores personlige anbefalede pakke inkludere naturligvis en beskyttelse hele vejen rundt, fra fælge til evt. Glastag. Vores anbefaling af coating er vores keramiske coating fra G-techniq serien da den er let at sammensætte så nøjagtigt som man ønsker. Vi giver en ordentlig omgang hvor vi afmontere dine fælge og coater dem hele vejen igennem med den keramiske coating C5 fra G-techniq. Den sørger for at dine fælge bliver holdbare i op til 800 grader temperaturer således at dine nye fælge ikke bliver præget af bremsestøv, flyverust og tjærepletter. Den keramiske coating vi lægger på din lak har en 5 årig holdbarhed og den sørger for at du er beskyttet mod, UV-stråler, fugleklatter, ridser, stenslag og kemisk nedfald. Coatingen hedder CSL som står for Crystal Serum Light. Den er udbredt i hele verden og anderkendt af flere store forhandlere og udbydere. Den keramiske coating bliver forseglet af en keramisk topcoating, EXO fra G-techniq også som sørger for at du i de næste op til 2 år har en bil der er helt hydrofobisk og selvrensende således at man undgår skidt, sand, mudder og vand sætter sig på lakken og får den til at se ærgerlig ud allerede efter et par tur på vejene. Til sidst giver vi ruderne en behandling med den keramiske coating EXO således at dine ruder, sidespejle-glas, og glastag bliver hydrofobisk anlagt. Denne topcoating, EXO der bliver lagt hen over den keramiske coating, CSL, sørger for at holdbarheden på coatingen bliver garanteret i sin holdbarhed. Der er mulighed for at genbehandle når man ønsker det anbefales at man gør det årligt for den optimale effekt.

Vores anbefaling

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Keramisk coating af ny bil pakke

taycan
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 5.725 kr. - 10.425 kr.

TILKØB TIL COATING

plastik ud

Coating af udvendig plastik dele Gtechniq T1

Fra: 800 kr.
IMG_9064

Coating af fælge med afm. Gtechniq C5

Fra 1.500 kr.
kaliber

Coating af kaliber og rørhaller Gtechniq C5

Fra 600 kr.
IMG_0750_800x600

PPF folie eller sort folie til særlig udsatte områder

Fra 800 kr.
IND

Coating af indvendige plastik dele Gtechniq C6

Fra: 800 kr.
læder sæder

Coating af lædersæder Gtechniq L1

Fra 1.000 kr.
SÆDER

Beskyttelse af Tekstile stof Gtechniq I1

Fra 1.000 kr.
kaleche

Imprænering af kaleche Gtechniq C1 (2 år)

Fra: 1.000 kr.

Gratis lånebil ved køb af en pakke! - Ring og bestil tid

Ring for bestilling

91 93 10 63

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.