Nyvogns coating

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Coating af ny bil

Har du lige købt en spritny bil, og ønsker du at beskytte den? Hos God Bilpleje kan vi hjælpe med at beskytte din bil. Med en nyvognscoating kan vi keramisk coate hele din bil fra top til tå. Om det er en el-, hybrid- eller brændstofdrevet bil, så har vi en løsning til dig. Uanset om det er en bil du skal have et års tid eller meget længere tid, har vi en perfekt skræddersyet løsning til dig. Med vores store udvalg af geniale keramiske coatinger kan vi beskytte din bil mod stenslag, ridser, fugleklatter, UV-stråler og andre ubehagelig ting. Vores keramiske coatinger er både selvhelende, mulige at genbehandle og med en hydrofobisk effekt. Det betyder, at vi kan tilfredsstille dig og alle dine behov alt afhængig af hvilken coating du vælger samt hvilken bil du har.

Vores keramiske coatinger har holdbarheder fra to år og op til livstid.

Når du modtager din nye bil, forventer du selvfølgelig, at bilen er fejlfri og står 100 procent knivskarp. Dette er desværre ikke altid tilfældet, da din nye bil allerede har været ude på en lang rejse inden modtagelse. Herunder er der transport og klargøring. Dette betyder også, at forhandlerens almindelige “klargøring” ikke er med et tilstrækkeligt grundigt blik. Der skal stadig tages højde for overfladiske ridser, hologrammer, limrester eller andet. Dette sikrer vi os selvfølgelig mod inden vi påbegynder nogen keramisk coating, da det er en selvfølge, at vi polerer bilen op inden da.

Keramisk coating til en spritny bil er den bedste måde at sikre sig, at bilens værdi bliver vedligeholdt på. Vores keramiske coatinger kan sørge for, at din bil er godt beskyttet i lang tid – i nogle tilfælde vil den være beskyttet på livstid. Når det er sagt, så har vi selvfølgelig en række muligheder til dig, hvad enten du ønsker at beholde bilen i et, eller ti år.

Keramisk coating er til dig, der ønsker at vedligeholde din bil på bedst mulig vis og samtidigt ønsker at spare tid på at vaske og rengøre den. De keramiske coatinger fra G-techniq- og Nano Ceramic Protect-serierne har mulighed for at få lagt en keramisk topcoating over sig for at give bilen en hydrofobisk og selvrensende effekt. Dette betyder selvfølgelig, at bilen slet ikke behøver at blive rengjort i væsentligt længere tid ad gangen, da den simpelthen bliver gjort ren under kraftig vind og regnvejr

 Den keramiske topcoating fra de to producenter gør det muligt for dig at genbehandle lagene, for at forlænge levetiden på den keramiske coating underneden. Derfor er det også helt op til dig, under processen, hvor længe du ønsker at beholde din beskyttende keramiske coating på din bil.

Vores personligt anbefalede pakke inkluderer naturligvis en beskyttelse hele vejen rundt, fra fælge til eventuelt glastag. Vores anbefaling af coating er vores keramiske coating fra G-techniq-serien, da den er let at sammensætte så nøjagtigt, som man ønsker. Vi giver en ordentlig omgang, hvor vi coater dine fælge med C5 fra G-techniq. Den sørger for, at dine fælge bliver holdbare i temperaturer på op til 800 grader, således at dine nye fælge ikke bliver præget af bremsestøv, flyverust og tjærepletter. Den keramiske coating vi lægger på din lak, har en holdbarhed på op til fem år, og den sørger for, at du er beskyttet mod ridser, stenslag, UV-stråler, fugleklatter og kemisk nedfald. Coatingen hedder CSL, som står for Crystal Serum Light. Den er udbredt i hele verden og anerkendt af flere store forhandlere og udbydere. Den keramiske coating bliver forseglet af en keramisk topcoating, EXO fra G-techniq som også sørger for, at du i de næste, op til to år har en bil, der er helt hydrofobisk og selvrensende. Således undgår du, at skidt, sand, mudder og vand sætter sig på lakken og får den til at se ærgerlig ud allerede efter et par ture på vejene. Til sidst giver vi ruderne en behandling med G1 fra G-techniq så dine ruder, sidespejle, og glastag bliver hydrofobisk anlagt. Denne topcoating ved navn EXO, der bliver lagt hen over den keramiske coating, CSL, sørger for, at holdbarheden på coatingen bliver garanteret. Der er mulighed for at genbehandle, når man ønsker det. Det anbefales, at man gør det årligt for den optimale effekt.

Vores anbefaling

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden. 

Varighed: 1-2 dage.

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant.

Keramisk coating af ny bil pakke

taycan
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 5.725 kr. - 10.425 kr.

Ring og bestil tid eller book online

Gratis lånebil

Ring for bestilling

91 93 10 63

TILKØB TIL COATING

plastik ud

Coating af udvendig plastik dele Gtechniq T1

Fra: 800 kr.
IMG_9064

Coating af fælge med afm. Gtechniq C5

Fra 1.500 kr.
kaliber

Coating af kaliber og rørhaller Gtechniq C5

Fra 600 kr.
IMG_0750_800x600

PPF folie eller sort folie til særlig udsatte områder

Fra 800 kr.
IND

Coating af indvendige plastik dele Gtechniq C6

Fra: 800 kr.
læder sæder

Coating af lædersæder Gtechniq L1

Fra 1.000 kr.
SÆDER

Beskyttelse af Tekstile stof Gtechniq I1

Fra 1.000 kr.
kaleche

Imprænering af kaleche Gtechniq C1 (2 år)

Fra: 1.000 kr.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.