Monteirng og afmontering af folie på bil

Skal du have monteret eller afmonteret folie på din bil? Det kan være du har en varevogn eller taxa pakket ind i folie, du gerne vil have afmonteret. Eller det kan være du har købt en varebil med folie på, som du gerne vil have afmonteret. Du er havnet det rette sted, for hos God Bilpleje er vi specialister i montering og afmontering af bilindpakning og folie på bil og vi holder til lige hjertet af Aarhus. Montering af bil folie, så som lygter, bilruder, interiør, forebygning af stenslag eller en hel bilindpakning, behøver ikke koster meget. Ring til os og hør nærmere om pris på montering og afmontering af folie på bil.

Montering af folie fra 500 kr.

Afmontering af folie fra 250 kr.

folie

montering af solfilm

Solflm giver din bil et eksklusivt look og sørger for at skabe en barrierer for solens stråler kommer ind i din kabine. Bilen bliver derfor ogås lettere at holde det tempererede i de varme solskinsdage. Vinduesfilmenen kan vælges i forskellige toninger, fra 5 – 95%. Solfilm er bl.a også beskyttende over for indvendige plastikdele, polstringer og interiør så de ikke falmer på grund af solens varme stråler. Filmen beskytter dig derfor også mod skader fra evt. Indbrud og ulykker da filmen bliver monteret indefra og sørger derfor for at eventuelle glasskår og stumper ikke falder ind på personer i bilen.

Ppf beskytelses folie

PPF – folie er et gennemsigtigt beskyttelses film som kan monteres de fleste steder på lakken. PPF folie også kaldet paint protection film er et slidstærkt materiale som kan holde til rigtig meget. Stenslagsfolie kan monteres på fronten af bilen eller på særligt udsatte områder som front og paneler. Der ud over vælger de fleste at få lagt PPF-folie i indstigningspaneler og læssekant  da det er særligt udsatte steder. Folien bliver skræddersyet præcis til din bil og i de fleste tilfælde bliver det bestilt hjem udskåret specifikt til de dele som du ønsker at få beskyttet.

Ring og bestil tid eller book online

Ring for bestilling

91 93 10 63

BILINDPAKNING, BIL FOLIE, WRAPPING.

Kært barn har mange navne. Det er mange gode grunde til at pakke bilen ind i folie i stedet for at omlakere bilen. Udover at montering tager kortere tid end at lakere, giver det også ekstra beskyttelse på bilen, den er nem at vedligeholde og bilindpakning med folie er billigere end at lakere den.

Hvor længer holder folie?

Hvor længe folieindpakning af bil holder, afhænger af et par faktorer. For det første har kvaliteten af folien en afgørende betydning. Hvis vi tager udgangspunkt i at folien er af ”god kvalitet” og bilen bliver brugt til hverdag, vaskes jævnligt, holder folieindpakning af bil i ca. 3-4 år, da farven med tiden falmer og bliver mat. Holder du bilen i garagen kan den holde længere.

Montering af ppf stenslagsfolie

ppf på rockerpanels model 3

   PPF på bagerste del af dørene   

Fra 3.000 kr.
ppf i døre false

   PPF på alle dørfalser    

Fra: 1.200 kr.
ppf på læsekant

PPF af læsekant på bagkofanger

Fra 800 kr.
ppf på lygter

           PPF på forlygter                

Fra 1.500 kr.
ppf på spejl

PPF på sidespejle 

Fra: 1.500 kr.
ppf på hjelm

PPF på motorhjelm

Fra 4.500 kr.
ppf på forkofanger

PPF på forkofanger 

Fra: 4.500 kr.
ppf af skærme

PPF på forskærme

Fra 5.000 kr.
Scroll to Top