Certificerede Coating Center

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Keramisk Coating i århus

Keramisk coating er til alle, der ejer eller lejer en bil. Det giver en beskyttende hinde på lakkens overflade og sørger for, at fremtidige stenslag og ridser ikke kan forekomme uden brug af kraft. Den keramiske coating fremstår fuldstændig usynlig for det blotte øje, men kan sagtens mærkes, når man kører hånden hen over lakken, da den bliver enormt glat. Keramisk coating kan fremstilles med flere virkninger.

Keramisk coating giver en hårdhed på din lak, og dermed beskytter den mod udefrakommende ridser, stenslag, vind og vejr. Når man har en keramisk coating, er lakken beskyttet. Det anbefales derfor også, at man lægger en keramisk topcoating, hvis man vælger G-techniq– eller Nano Ceramic Protect-serien, da det giver en hydrofobisk effekt og gør bilen selvrensende.

Man kan meget nemt få en flot og vedligeholdt bil efterfølgende ved at lægge topcoating oven på en keramisk coating. Vi er specialiserede og uddannet i de følgende coatinger, og vi står 100 procent inde for vores arbejde. Med vores certificerede arbejde kan vi også stille garantier. Når vi skal lægge en keramisk coating på, hvad enten det er en knallert, bus eller noget midt i mellem, skal der foretages noget poleringsarbejde, som foregår i enten vores coating-lokale eller vores coating-studie, som er til større køretøjer.

Keramisk coating findes i flere varianter, og vi har selvfølgelig gjort forarbejdet og udvalgt det bedste på forhånd. Vores keramiske coatinger kan, som tidligere nævnt, udføres i to lag. Både et lag med en hårdhed i sig, der giver en beskyttende effekt, og som har en mulighed for at få lagt et toplag oven på sig. Dette giver den hydrofobiske og selvrensende effekt. Vi har også en keramisk coating som er en to-i-en-coating. Det betyder, at man får begge effekter i samme omgang. Der er holdbarheder fra to år og op til livstid på vores coatinger. Det gør det derfor muligt for dig at sammensætte lige præcis den coating, der passer bedst til dig. Vores coatinger er alle sammen opbygget på nanoteknologi og fremstillet af højt udlærte kemikere. Vores udvalgte coatinger kan også lægges i flere lag for en længere holdbarhed.

Vi arbejder med tre coatinger i branchen som er de bedste. Vi har Angel Wax, G-techniq og Nano Ceramic Protect. Alle er coatinger, der har imponerende holdbarheder og meget stærke hårdheder i sig, så de kan modstå diverse ridser og stenslag. Coatingerne kan derudover også være selvhelende, hydrofobiske og endda med livstidsgaranti.

Vores Angel Wax-coating har en garanteret holdbarhed på op til fem år og giver dig mulighed for at få lagt en beskyttende og samtidig hydrofobisk effekt i samme lag.

Vi er også stolte af vores G-techniq- og Nano Ceramic Protect-serier, da de med deres helt unikke design kan lægges efter det enkelte behov. G-techniq har både en 9H og en 10H keramisk coating, som holder henholdsvis op til fem og ni år i sin levetid. Der er mulighed for at forlænge levetiden på begge coatinger så længe man vil, så længe man behandler den med en keramisk topcoating fra G-techniq årligt. Nano Ceramic Protect er i samme kaliber, her har du samtidig mulighed for at lægge den keramiske coating i flere lag. Nøjes man med et enkelt lag fra Nano Ceramic Protect, er holdbarheden op til to år, og fem år hvis man lægger den i to lag. Der er her mulighed for lige så vel at belægge den med en topcoating, men den kan ikke strækkes, så den holder for evigt. Den er til gengæld selvhelende under intens varme fra blandt andet en varmepistol. Det er derfor muligt at fjerne ridser fra sin bil manuelt, da den keramiske coating aktivt vil binde sig i molekylerne igen under den høje temperatur.

Forarbejdet forud for at lave en keramisk coating er det vigtigste, da der skal være adgang til lakken så den kan binde sig 100 procent. Det betyder, at fra vi vasker bilen ned og får den tørret, skal den ned i et af vores lokaler, hvor vi så skal gennemgå lakken for eventuel tjære og flyverust. Når det er gjort, skal vi være sikre på, at hele bilen er blevet neutraliseret, så vi kan påbegynde det næste vigtige skridt; poleringsarbejdet. Der skal her særligt lægges mærke til små overfladiske ridser, som i højt sollys kan fremstå som hologrammer eller endda misfarvninger. 

Når vi påbegynder en proces på en bils lak, arbejder vi under nogle særlige forholdsregler. Intet er tilfældigt. Vores lys er både blåt, hvidt og gult. Det giver os muligheder for at nærstudere lakken, uanset hvilken farve bilen har, og hvilken farve de ting, vi leder efter, har. Vi lægger en stor dyd i, at vores værktøjer og remedier er i topklasse og virker efter bogen. Derudover er det særlig vigtigt under en poleringsproces at have styr på lakkens tykkelse, alder og farve.

Derfor benytter vi os af en y-måler for at godkende lakkens tykkelse. Vi undersøger, om der eventuelt er sket omlakeringer, og vi skal være sikre på, at det ikke er en gammel lak, som kan risikere at revne eller skalle under processen på udsatte steder, såsom en forkofanger.

Når alle tingene er gået igennem, så begynder vi at fjerne poleringsmiddel i døre, falser, eventuelle kanter, kroge og naturligvis hele lakken. Når alt er blevet fjernet, skal hele bilen desinficeres, så lakken er 100 procent ren og modtagelig over for den nanokeramiske coating. Påføringen af coating er en langsommelig og nøjagtig proces. Det bliver taget ét felt ad gangen med ekstrem omhyggelighed. Til sidst når coatingen er lagt, er det vigtigt, at lokalet er rent, frit for støv, samt har den rigtige temperatur. Så den nanokeramiske coating kan binde sig i lakken på bilen. Efter 12 til 24 timer er bilen igen køreklar.

Ønsker du at læse mere om de enkelte coatinger, så tryk på mærkerne underneden og se mere.

Book tid allerede i dag!

Coating af bil

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage.

Priser på coating afhænger af den bestemte coating, der bliver valgt. 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant. 

POLERING & Keramisk coating

jaja
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.325 kr. - 13.125 kr.

TILKØB TIL COATING

ziggi

Topcoating 

Fra: 600 kr.
IMG_9213

Coating af alle ruder 

Fra: 500 kr.
IMG_5402

Coating af fælge

Fra: 800 kr.
coating af fælge

Coating af fælge med afm. 

Fra 1.500 kr.
coating af plastik

Coating udvendig plastik

Fra 800 kr.
udstønind

Coating af kaliber & rør 

Fra 600 kr.
coating af indvendig plastik bil

Coating af indvendige 

Fra: 800 kr.
coating af læder

Coating af lædersæder 

Fra 1.000 kr.
coating af stofsæder

Tekstilbeskytelse 

Fra 1.000 kr.
KALECHEQ

Imprænering af kaleche

Fra: 1.000 kr.
Scroll to Top