Certificerede Coating Center

Bliv ringet op

Vi giver altid uforpligtende sparring

Keramisk Coating i århus

Keramisk coating er til alle der ejer eller lejer en bil. Det giver en beskyttende hinde på lakkens overflade og sørger for at fremtidige stenslag og ridser ikke kan forekomme uden brug af kraft. Den keramiske coating fremstår fuldstændig usynlig for det blotte øje, men kan sagtens mærkes når man køre hånden henover lakken, da den bliver enormt glat. Keramisk coating kan fremstilles med flere virkninger.

Keramisk coating giver en hårdhed på din lak og deremd beskytter den mod udefrakommende ridser, stenslag, vind og vejr. Når man har en keramisk coating så er lakken beskyttet, det anbefales derfor også at man lægger en keramisk topcoating, hvis man vælger G-techniq- eller Nano Ceramic Protect serien, da det giver en hydrofobisk effekt og gør bilen selvrensende.

Man kan meget nemt få en flot og vedligeholdt bil efterfølgende ved at lægge topcoating oven på en keramisk coating. Vi er specialiserede og uddannet i de følgende coatinger og vi står 100% inde for vores arbejde og med vores certificeret arbejde kan vi også stille garantier. Når vi skal lægge en keramisk coating på, hvad enten det er en knallert, bus eller noget midt i mellem, så skal der foretages noget poleringsarbejde som foregår i enten vores coating lokale eller vores coating studie som er til større køretøjer.

Keramisk coating findes i flere varianter og vi har selvfølgelig gjort forarbejdet og udvalgt det bedste på forhånd. Vores keramiske coatinger kan udføres som tidligere nævnt i to lag. Både et lag med en hårdhed i sig som giver en beskyttende effekt, som har en mulighed for at få lagt et toplag ovenpå sig som giver den hydrofobiske og selvrensende effekt. Vi har også en keramisk coating som er en to-i-en coating. Det betyder at man får begge effekter i samme omgang. Der er holdbarheder fra to år, og op til livstid på vores coatinger. Det gør det derfor muligt for dig at sammensætte lige præcis den coating der passer bedst til dig. Vores coatinger er alle sammen opbygget på nanoteknologi og fremstillet af højt udlærte kemikere. Vores udvalgte coatinger kan også lægges i flere lag for en længere holdbarhed.

Vi arbejder med tre coatinger i branchen som er de bedste. Vi har Angel Wax, Gtechniq og Nano Ceramic Protect. Alle sammen coatinger der har imponerende holdbarheder og super hård hårdheder i sig så de kan modstå diverse ridser og stenslag. Coatingerne kan der ud over også være selvhelende, hydrofobiske og end da med livstidsgaranti.

Vores Angel Wax coating har en garanteret holdbarhed på 5 år og giver dig mulighed for at få lagt en beskyttende og samtidig hydrodobisk effekt i samme lag.

Vi er også stolte af vores G-techniq og Nano Ceramic Protect serier da de med deres helt unikke design kan lægges efter det enkelte behov. G-techniq har både en 9H og en 10H keramisk coating som holder hhv. 5 og 9 år i sin levetid. Der er mulighed for at forlænge levetiden på begge coatinger så længe man vil, så længe man behandler den med en keramisk topcoating fra G-techniq af årligt. Nano Ceramic Protect er i samme kaliber, her har du samtidig mulghed for at ligge den keramiske coating i flere lag. Nøjes man med et enkelt lag fra Nano Ceramic så er holdbarheden op til 2 år, og 5 år hvis man lægger den i 2 lag. Der er mulighed her for at belægge den med en topcoating lige så vel, men den kan ikke strækkes så den holder for evigt. Den er til gengæld selvhelende under intens varme fra bl.a. En varmepistol. Det er derfor muligt at fjerne ridser fra sin bil manuelt da den keramiske coating aktivt vil binde sig i molekylerne igen.

Forarbejdet for en keramisk coating er det vigtigste da der skal være adgang til lakken så den kan binde sig 100%. Det betyder at fra vi vasker bilen ned og får den tørret. Så skal den ned i et af vores lokaler hvor vi så skal gennemgå lakken for eventuel tjærer og flyverust. Når det er gjort skal vi være sikker på at hele bilen er blevet neutraliseret så vi kan påbegynde det næste vigtige skridt; poleringsarbejdet. Der skal særligt lægges mærke til små overfladiske ridser som i høj sollys kan fremstå som hologrammer eller misfarvninger end da. 

Når vi påbegynder en proces på en bils lak så arbejder vi under nogle særlige forholdsregler, intet er tilfældigt. Vores lys er både blåt, hvidt og gult. Dette giver os muligheder for at nærstudere lakken uanset hvilken farve bilen har, og hvilken farve de ting vi leder efter har. Vi ligger en stor dyd i at vores værktøjer og remedier er i topklasse og virker efter bogen. Der ud over så er det særligt vigtigt under en poleringsproces at have styr på lakkens tykkelse, alder og farve.

Derfor  benytter vi os af en y-måler for at godkende lakkens tykkelse, vi undersøger om der er eventuelle omlakeringer der er sket og vi skal være sikker på at det ikke er en gammel lak som kan risikere at revne eller skalle under processen på udsatte steder, såsom en forkofanger.

Når alle tingene er gået igennem så begynder vi at fjerne poleringsmiddel i døre, falser, evt kanter, kroge og naturligvis hele lakken. Når alt er blevet fjernet så skal hele bilen desinficeres således at lakken er 100% ren og modtagelig over for den nano keramiske coating. Påførelsen af coating er en langsom og nøjagtig proces. Det bliver taget et felt ad gangen med ekstrem omhyggelighed. Til sidst når coatingen er lagt er det vigtigt at lokalet er rent og frit for støv så den nano keramiske coating kan binde sig i lakken på bilen. Efter 12 – 24 timers tid så er bilen køreklar til dig igen.

Ønsker du at læse mere om de enkelte coatinger så tryk på mærkerne underneden og se mere.

Book tid allerede i dag!

Coating af bil

hvad indgår i pakken

Gratis lånebil medfølger i mellemtiden 

Varighed: 1-2 dage 

Priser på coating afhænger af den bestemte coating der bliver valgt 

Tilkøb evt. sort folie eller PPF til særlig udsatte områder,  falser og læssekant. 

POLERING & Keramisk coating

jaja
208-5dr-460x295
Lille bil
0502da25d3a9640ad861574a516a4611
Stor bil

Priser fra 3.325 kr. - 13.125 kr.

TILKØB TIL COATING

ziggi

Topcoating 

Fra: 600 kr.
IMG_9213

Coating af alle ruder 

Fra: 500 kr.
IMG_5402

Coating af fælge

Fra: 800 kr.
IMG_9064

Coating af fælge med afm. 

Fra 1.500 kr.
PLASTIK

Coating udvendig plastik

Fra 800 kr.
udstønind

Coating af kaliber & rør 

Fra 600 kr.
IND

Coating af indvendige 

Fra: 800 kr.
læder sæder

Coating af lædersæder 

Fra 1.000 kr.
SÆDER

Tekstilbeskytelse 

Fra 1.000 kr.
KALECHEQ

Imprænering af kaleche

Fra: 1.000 kr.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.